TEHNOLOGIJA

Kada tiskamo na krojenu robu, možemo izvesti mnoštvo kreativnih efekata kao što su npr. tiskanje do ruba koji ulazi u porub, tisak traka, tisak preko ramena, tisak zakrpa i umetaka, spajanje tiska prednjice i leđa, brendiranje proizvoda i dr.

PROIZVODNI PROCES

Sve vaše želje i zahtjevi za tiskom na tekstil bit će ispunjeni jer cijeli je naš proizvodni proces utvrđen sa ciljem da vam pružimo konačni proizvod vrhunske kvalitete. Upoznajte detaljnije naš proizvodni proces, korak po korak.

PRODAJA NAJKVALITETNIJIH BOJA

Ponosni smo što smo upravo mi u Hrvatsku vratili Union Ink, američku tvrtku čija je neosporna kvaliteta u tiskarskim bojama općepoznata u svijetu. T-Lab je ovlašteni zastupnik za Hrvatsku, a u svom tiskarskom odjelu koristimo isključivo Union Ink boje.

O nama

Krenuli smo 1989. godine kao mala obiteljska tvrtka, s jednom vizijom: da ponudimo tržištu tiska nešto više i kvalitetnije. Danas smo europska tvrtka posvećena napretku, s proizvodnjom u stalnom porastu.

Koristimo nove tehnologije na vrhunskoj sitotiskarskoj opremi te konstantno podižemo standarde kvalitete tiska na tekstil, prateći svjetske trendove i inovacije. Radimo s međunarodnim klijentima i pružamo cjelovitu uslugu u kontinuiranom procesu.

Kod nas doista dobivate cjelovitu uslugu: unutar tvrtke radimo i kompletnu pripremu i dizajn, kao i sve filmove za tisak, čime jamčimo brz početak proizvodnje i brze izmjene prema vašim željama.

Tisak na tekstil

Kada tiskamo na krojenu robu, možemo izvesti mnoštvo kreativnih efekata kao što su npr. tiskanje do ruba koji ulazi u porub, tisak traka, tisak preko ramena, tisak zakrpa i umetaka, spajanje tiska prednjice i leđa, brendiranje proizvoda i dr. Uz to, radimo i tisak na kape metodom preslikača, tisak na platnene torbe, ruksake, kišobrane i ostale tekstilne promotivne materijale.

Koristimo tehnologiju vrhunske kvalitete i preciznosti: radimo na 4 karusela, jedan šesterobojni te dva osmerobojna. Uz to, tu je i automatski 14/12 -bojni stroj MHM S-type austrijskog proizvođača.

vrhunske sitotiskarske opreme. Kapaciteti su nam od 2000 do čak 5000 komada dnevno, ovisno o tipu tiska. Maksimalan format tiska je 43×63 cm. Sva otisnuta roba se fiksira u termo tunelu, dužine 6 m, što jamči veliku postojanost boje na učestala pranja. Uz to, želimo istaknuti da tiskamo ekološki prihvatljivim vodenim bojama i acrylima (eco-tex 100). Plastisoli koje koristimo su bez ftalata i formaldehida.

Jednostavno rečeno, naše tehnike tiska jamče vam:

Što god zamislite, mi to možemo izvesti!

Ponuda tekstila

U T-Labu očekuje vas bogata i raznovrsna ponuda majica, a posebno izdvajamo majice dokazano vrhunske kvalitete, Sol’s, Gildan, Fruit of the loom, B&C, kao i platnene vrećice, kape, majice s kapuljačom (popularne “hoodice"), te trenirke. Nudimo majice od 150 do 200 g, uz razne varijacije obrade pamuka. Sve su naše majice izvrsne kvalitete, ugodne za nošenje te bojane ekološkim bojama. Većinu klasičnih boja možete dobiti odmah, a svaki posebni zahtjev ispunjavamo već u roku od 3 do 5 dana.

Pokrenuli smo i svoju liniju suvenir t-šrtova top kvalitete, u ambalaži spremnoj za daljnju prodaju. Dolaze uz vrhunske color otiske, tiskane direktnom metodom sitotiska, pod novim brandovima T-LAB i SHIRT&GRAPHIC!

Galerija

Podaci o majici / tisak / klijent / majica

Kontakt


t-lab je brand tvrtke Studio za dizajn.

Obrtnička 4, 10431 Novaki – Sveta Nedjelja

E-mail: info@t-lab.hr

Telefon: 01/3336 386

Fax: 01/3336 387